کیانا وحدتی
راهنمای سایت
صفحه اصلی تالار گفت و گوزبان و ادبیاتموسیقی ایرانیکتابخانه کیانافیلم/کارتونمعماریاخبار و دانستنیهاپزشکی و سلامتبیداری معنویفرهنگ لغتدرباره کیاناورود
 


کیانا وحدتی
اکنون که رفته ای من مانده ام و فریادهایی چند ... از حرف هایی که باید بودن تو بود حکم...

جزئیات بیشتر...




« ذاتِ بخشش »
یکی از سربازان ناپلئون ، مرتکب جنایتی شده بود، و به مرگ محکوم...

جزئیات بیشتر...


پیامی از دبی فورد
« 32197 بازدید »

farahnaz فرحناز     یکشنبه, ‏1387/09/17 ‏02:26:45


« نمایش همه نظرات »
« نمایش همه صفحات »
« نمایش 10 نظر قبلی »


فریاد فریاد     سه شنبه, ‏1391/02/05 ‏21:42:49

دبی فورد - نیمه تاریک وجود

هنگامی که به برآورده ساختن رویاها و اهداف خود می پردازید، کمتر به آنچه دیگران می کند اهمیت می دهید. هر کدام از ما نیاز داریم که قهرمان خود باشیم. تنها راه آن است که جنبه هایی از خود را که به دیگران نسبت داده ایم، یعنی جنبه های طرد شده مان را باز پس گیریم.

هنگامی که کسی را تحسین می کنیم این فرصت در ما پیش می آید که یکی دیگر از جنبه های مثبت خود را پیدا کنیم.

اگر عظمت فرد دیگری را تحسین می کنید، آنچه می بینید عظمت خودتان است.

اگر نفوذ اُپرا وینفری مرا جذب می کند، فقط از آن جهت است که آن اندازه نفوذی را که خود می توانم در زندگی داشته باشم در او می بینم. به افراد مشهور پول می دهیم تا قهرمان ما باشند و رویاهای برآورده نشده ما را تجلی بخشند.

وظیفه ماست که آنچه را در دیگران الهام بخش خود می بینیم، شناسایی کنیم و آنگاه ویژگیهایی را که از خود دور کرده ایم پس بگیریم.

درباره نکاتی که در کسی تحسین می کنید، دقیق باشید و آنها را در خودتان بیابید.

اگر آرزو دارید شبیه کسی شوید به این دلیل است که توان آن را دارید که آنچه می بینید را متجلی کنید.

اگر توان انجام کاری یا داشتن چیزی را نداشته باشیم، آن مورد را حقیقتاً نخواهیم خواست. بخش دشوار عبور از ترسهایمان است که ما را متوقف می کنند و به ما می گویند شایستگی و ارزش لازم را نداریم.

هیچ کس در زمین، در رسیدن به خواسته هایتان مانند شما نیست.

ما به هیچ وجه مجبور به باور هر چه دیگران درباره ما فکر می کنند، نیستیم.

۸۶% از ارتباطات ما بدون کلام است.

وجود شما چنان صدای بالایی دارد که نمی توانم سخنان شما را بشنوم.

دیدن کل وجود نیاز به شجاعت و تعهد دارد.

اگر پیوسته شخصیت خاصی را به زندگی خود جذب می کنیم، دلیلی دارد.

مادامی که جنبه ای را در خود نمی پذیریم افرادی را به زندگی مان جذب می کنیم که آن جنبه را از خود نشان می دهند.

اگر بر رفتار ناپسند کسی متمرکز می شوید بدان دلیل است که خود آن ویژگی را دارید.

بیشتر ما وقت فراوانی را صرف کرده ایم تا از افرادی که به ما ظلم کرده اند کینه به دل بگیریم.

به کسی که شما را آزار داده است نگاه کنید، چه جنبه ای در آن شخص با شما اتصالی می کند، آن ویژگی را در خود پیدا کنید. دیگر تحت تاثیر آن فرد قرار نخواهید گرفت.

واقعیت «من در جهان هستم» را به «من جهان هستم» تبدیل کنید.

اگر ما حالتی را از درون پذیرا شویم دیگر لازم نیست آن را در بیرون متجلی کنیم.

وقتی تلاش می کنیم که چیزی نباشیم در واقع منابع درونی خود را به هدر داده ایم. اگر درباره زندگی خود احساس خوبی داشته باشیم به ندرت به گفته های دیگران اهمیت می دهیم. عقیده ما نسبت به خودمان از همه مهمتر است.

صفتی که شما نمی خواهید باشید مسیر زندگی شما را اداره می کند.

اگر به درن نروید دست خالی بیرون می آیید. نیل دونالد والش

ما هیچگاه هیچ کس را از دست نمی دهیم، بلکه فقط رابطه هایمان تغییر شکل می دهند. ممکن است جسم کسی در کنار ما نباشد، اما همواره در درونمان حضور خواهد داشت.

هنگامی که دوباره با تمام وجودمان ارتباط بر قرار کنیم تقریباً غیرممکن است که احساس تنهایی کنیم و خود را جدا و مطرود بپنداریم. باید جهان درونمان را بیابیم و یاد بگیریم چگونه به آن عشق بورزیم و احترام بگذاریم. فقط به این صورت است که به عظمت خود پی می بریم.

هر یک از ویژگیهای مطلوب و نامطلوب شما می تواند برای زندگی شما سودمند باشد.

آنچه رشد نکند از بین می رود.

اگر مایل به تجلی رویاهایتان هستید باید برای هر آنچه در جهان شما روی می دهد خود را مسئول بدانید.

هر رویدادی در زندگی من، هر شبی که به بی خوابی گذشت و تمام اشکهایی که ریختم مرا در مسیر سفر روحم به پیش برده است.

هیچ کس آنچه من می گویم نمی گوید و هیچ کس کارهای مرا درست مانند من انجام نمی دهد. من، من هستم.

جهان بوم نقاشی من است و من این رویداد را در زندگی ام از پیش کشیدم تا درس ارزشمندی بیاموزم.
فریاد فریاد     سه شنبه, ‏1391/02/05 ‏21:43:57

دکتر دبی فورد کیست ؟

دبی‌ فورد (Debbie Ford)، از معروفترین نویسندگان روزنامه نیویورک تایمز و خالق آثاری از جمله فرآیند سایه و تاسیس کننده موسسه تربیت یکپارچگی وجود می باشد او نویسنده‌ای‌ست‌ که‌ نامش‌ در فهرست‌ پرفروش‌ترین‌ کتاب‌های‌ نیویورک‌ تایمز جا گرفته‌ است‌. کتاب‌های‌ او به‌ بیست‌ و شش‌ زبان‌ ترجمه‌ شده‌اند و در دانشگاه‌ها و دیگر مراکز یادگیری‌ و روشن‌نگری‌ در سراسر جهان‌ به‌ کار می‌روند. سه‌ کتاب‌ نخست‌ او با نام‌های‌ نیمۀ‌ تاریک‌ دنبال‌کنندگان‌ نور (The Dark Side of the Light Chasers)، جدایی‌ معنوی ‌(Spiritual Divorce) و راز سایه(The Secret of the Shadow)  به‌ خوانندگان‌ می‌آموزد که‌ چگونه‌ به‌ خرد درونی‌ دست‌ یابند و با رفتن‌ به‌ درون‌، دریافت‌ها و شناخت‌هایی‌ در بارۀ‌ زندگی‌شان‌ پیدا کنند.
دبی‌ فورد در کتاب بهترین‌ سال‌ زندگی (The Best Year of Your Life)‌  از روشی‌ آزموده‌ برای‌ آفرینش‌ یک‌ زندگی‌ استثنایی‌ پرده‌ برمی‌دارد و شما را راهنمایی‌ می‌کند تا به‌ عظمت‌ خود گام‌ بگذارید و آن‌ جنبه‌های‌ وجودتان‌ را که‌ ضامن‌ موفقیت‌ شماست‌، تقویت‌ نمایید. آرزوی‌ او این‌ است‌ که‌ یک‌ جنبش‌ جهانی‌ راه‌ بیندازد و میلیون‌ها نفر را به‌ آفرینش‌ بهترین‌ سال‌ زندگی‌شان‌ وادارد.
دبی‌، مدرک‌ خود را در رشتۀ‌ روان‌شناسی‌ با گرایش‌ مطالعات‌ آگاهی‌ از دانشگاه‌ جی‌. اف‌. کی‌. گرفت‌. او در سال‌ 2001 جایزۀ‌ فارغ‌التحصیل‌ برگزیدۀ‌ سال‌ را به‌ مناسبت‌ خدمات‌ ارزندۀ‌ خود در زمینۀ‌ روان‌شناسی‌ و معنویت‌ دریافت‌ کرد. در سال‌ 2003 به‌ دریافت‌ دکترای‌ افتخاری‌ از دانشگاه‌ امرسن‌ نایل‌ شد و در سال‌ 2004 دکترای‌ افتخاری‌ آثار ادبی‌ انسانی‌ را از هیأت‌ علمی‌ دانشگاه‌ جان‌ اف‌. کندی دریافت‌ داشت‌..
anvar anvar     چهارشنبه, ‏1391/02/06 ‏05:17:43

فریاد نازنین

با سلام ، چه خوب که این اتاق را دوباره فعال کردی . در تکمیل بحثهای خوبت درباره ی معرفی دبی فورد بگم که :

تنها کتابهای ترجمه ی شده ی ایشان عبارتند از : ( که البته همه در کتابخانه ی کیانا موجود است )

1- نیمه ی تاریک وجود   2- امسال بهترین سال زندگی شماست     3- راز سایه      4- جدایی معنوی
5- چرا آدمهای خوب کارهای بد می کنند                                     6-  سوالهای درست

دبی فورد بهترین مهندس ذهن است که خوشبختانه در روانشناسی و محدودیت هاش گیر نکرده ( به علت محصور شدن روانشناسی در عالم مادی و گستره ی نفس ) و در مسیر رشد خودش این محدودیت را براحتی کنار گذاشته وارد وادی عشق و عرفان شده است و در کتابهای آخر نظیر وین دایر از اشعار شعرای عارف ایرانی ( حافظ و مولانا سنایی و نظامی ) بهره گرفته است .

جالبه که بدونی دبی فورد _ وین دایر و دیپاک چوپرا  کار گروهی کردند به همین دلیل به مولانا و عرفان شرق رسیدند ، چون علم روانشناسی کافی نبود به نظر من روانشناسی دروازه ی عرفان است ، برای خودشناسی و فهمیدن مقاومتها و باورهای منفی که از کودکی در ما شکل گرفته و مسیر عشق و عرفان را مشکل ساخته است ( خیلی وقتها ما نمیتوانیم دانش خودر ا در عمل اجرا کنیم و به همین دلیل افسرده و عصبانی می شویم ) ( کتاب جهان هولو گرافیک ، مایکل تالبوت ، ترجمه ی آقای مهر جویی )لازم است با روانشناسی آشتی کنیم ، نیازهای اولیه را شناسایی و در حد لزوم محقق نمائیم تا با آسودگی در وادی عشق بیاسائیم و هی دچار گیجی و سردرگمی و رفت و برگشت نشویم .

کتابهای دبی فورد جزء بهترین راهنماها هستند و با سیستم فکری مولانا و حافظ هماهنگ . برام جالب بود در یکی از کتابهای وین دایر به نام " زیستن در تعادل " یکی از فصلهای کتاب که بسیار توصیه به صلح میکرد و هر گونه جنگی را در دنیا محکوم میکرد با آیه ای از قرآن شروع کرده بود .

کتابهای دبی فورد برای به تمرین گرفتن تکنیکهای خودشناسی بی نظیر است . و ایشان سهم بسیاری در شکل گیری نگاه من به دنیا دارند ، همین جا به عنوان یک معلم بی نظیر از ایشان تشکر میکنم . ( خدارو چی دیدی ؟ یه وقت به سایت کیانا سر زد انقدر دبی فورد ، دبی فورد می کنیم ) .مثلا" یکی از عالی ترین بحثهای ایشان ، ضمن تشکر از فریاد عزیز به خاطر گذاشتن قشنگترین بحثهای وی در کتاب نیمه ی تاریک وجود :

...تنها راه آن است که جنبه هایی از خود را که به دیگران نسبت داده ایم، یعنی جنبه های طرد شده مان را باز پس گیریم.

هر گاه یکی حرفی میزنه و کاری میکنه که جیگرت رو می سوزونه ، بدون که اونجا یه زخم بزرگ هست ، دست از سر او بردار ، او حتی ممکنه خودش ندونه و ناخودآگاهانه  داره مثل فلش به موضوعی اشاره میکنه که لازمه توجه شما جلب بشه ، او بدون این که خودش آگاه باشه یه فرشته است که مآموره تو رو خبر کنه که بفهمی اینجا چیزی در حال سوختنه باید توجه کنی تا زخمش رو التیام ببخشی ....

                                                                                                                              عالی بود دمت گرم .
bahaar bahar     پنج شنبه, ‏1391/02/07 ‏01:34:54

انور گرامی من هم با شما موافقم که خودشناسی دروازه ای به سوی عرفان است.
راستی در تکمیل مطالبی که دبی فورد گفته اند یاد موضوعی در روانشناسی افتادم به نام "فرافکنی" و این یعنی ما هر چه را در دنیای بیرون می پسندیم یا ناخوشایند می دونیم در واقع درون خودمان بارز هست. من این موضوع رو در خودم هم کاملاً یافتم. البته آدم بعضی وقتها از عملی که مخالف اخلاق هست انتقاد می کند. این انتقاد به معنای فرافکنی نیست، اما یه وقتهایی رفتاری رو در کسی می بینیم که به ما هم ممکنه مربوط نشه اما باعث می شه از اون فرد بدمون بیاد. اینجا در واقع همون نشونه است بر زخمی در درون که محتاج مراقبت و مرهمه. راستش از وقتی این مبحث فرافکنی رو متوجه شدم بیشتر به درونم متمرکز می شم تا بیرون و رفتارهای ناراحت کننده. جالبه :)
bahaar bahar     پنج شنبه, ‏1391/02/07 ‏01:36:59

رب العالمین می فرماید: " آن کس که درونش را پاک کند خوشبخت می شود "
anvar anvar     پنج شنبه, ‏1391/02/07 ‏08:41:57

بهار نازنین

با بحثهای شما کاملا" موافقم و معتقدم کمی شجاعت و خیلی صداقت میخواد که آدم بتونه نگاهشو از بیرون و رفتارها و کلام و رویدادهای ناخوشایند بگیره و ببره به درون و از خودش این سوال درست ( سوالهای درست ، عنوان یکی از بهترین کتابهای دبی فورده ) رو بپرسه :

خدا جون من چرا به این تجربه نیاز داشتم ؟ این فرشته ی نامهربان ، بداخلاق یا این رویداد تلخ یا حتی دلخراش ، این کلام نامناسب و زشت چی بود که سر راه من قرار گرفت ؟ چه درسی برای من داره ؟

اگه میخواین مکرر سر راهتون قرار نگیره ، حتما" هر چیزی رو که حتی اندکی شما رو می رنجونه توجه کنین ، نگین ، مهم نیست ، احساس شما به شما دروغ نمیگه ، به شرطی که بتونین خوب تماشاش کنین ، بررسی کنین و درسشو بگیرین و بعد کنارش بذارین ، می بینید که اگه بار دیگه هم اتفاق میفته شما خنده تون میگیره ، چون مال شما نیست برش نمیدارین ، مثل اون احمقی که دوستی بر در خونه ی لقمان نوشت و او به خودش نگرفت ، به روی خودش نیاورد تا دوستش طاقت نیاورد ، گفت آمدم در خونه تون ، لقمان گفت ، متوجه شدم ، امضا کرده بودی .

                                                                                     بهار نازنینم ، از نوشته هات لذت میبرم . دمت گرم .
فرهاد ذهن زیبا     سه شنبه, ‏1393/12/26 ‏00:35:53

همینــــکه آرزوهایــــم را خــــاک کــــردم
به آرامش رسیـــدم
چــــه ســــاده بود خوشبختــــی…
فرهاد
fariba fariba     پنج شنبه, ‏1394/01/27 ‏22:57:40

آزادی در بی آرزویی است
                    "  شمس تبریزی"
bigharar رضا     پنج شنبه, ‏1395/10/02 ‏09:51:34

یاران چه غریبانه رفتند ازین خانه...
واقعا خدا بگم چکارت کنه تلگرام که فروم های اینترنتی را ازهم پاچیدی! یادش بخیر درین انجمنها چه تبادل افکار و همفکری های سالم که صورت نمی گرفت کجا کانالها و گروههای تلگرامی و پیجهای تو خالی اینستایی میتوانند جای خالی این تالارهای گفتگو را پر کنند؟
من بعنوان آخرین بازمانده از دوستانی که پیامم را میخوانند عاجزانه استدعا می کنم که به این انجمنهای مفید و آموزنده برگردند اگر با زبان خوش بر نگردید به زور برتان می گردانم حالا می بینید!!
farahnaz فرحناز     سه شنبه, ‏1395/10/07 ‏19:05:15

سلام بر شما دوست گرامی
واقعا همینطوره که میگین تو شبکه های اجتماعی با هجوم و فشار اطلاعات سطحی مواجه میشیم که آدم رو دلزده میکنه اما خوب فعلا که داره حرف اول رو میزنه و همه ی ما رو با جریان خودش داره میبره
« نمایش همه نظرات »
« نمایش همه صفحات »

املاک A4A: طراحی سئو