کیانا وحدتی
راهنمای سایت
صفحه اصلی تالار گفت و گوزبان و ادبیاتموسیقی ایرانیکتابخانه کیانافیلم/کارتونمعماریاخبار و دانستنیهاپزشکی و سلامتبیداری معنویفرهنگ لغتدرباره کیاناورود
 


کیانا وحدتی
و من در پهنه ی این انتظار آشنا رفتنت را می بینم بی آنکه هرگز آمدنت را ... امّا هر...

جزئیات بیشتر...




لیلی و مجنون
یک شبی مجنون نمازش را شکست بــی وضــــو در کوچـــه لیلا...

جزئیات بیشتر...


یک لیوان آب میل دارید یا کوکاکولا؟
« 9131 بازدید »

alireza alireza     پنج شنبه, ‏1387/10/05 ‏11:40:12

همه ما شنیده‌ایم که نوشابه‌های گازدار برای سلامتی مضر است،
اما آیا می‌دانید:
•       اگر تکه‌ای از گوشت گاو را در یک کاسه کوکاکولا قراردهید، پس از دو روز ناپدید می‌شود.
•   برای برطرف‌کردن لکه‌های زنگ از سپر آب‌کرم کاری شده اتومبیل: سپر را با یک تکه کاغذ (فویل) آلومینیوم مچاله‌شده آغشته به کوکاکولا بسایید.
•   برای تمیز کردن فساد قطبهای باتری اتومبیل: یک قوطی کوکاکولا را روی قطبها بریزید تا با غلیان کردن، آن را تمیز کند.
•   در بسیاری از ایالتهای آمریکا، مامورین پلیس راه دو گالن کوکاکولا در صندوق‌عقب ماشینشان دارند تا در صورت تصادف رانندگی، خون را با کمک آن از جاده پاک کند.
•   برای تمیز کردن توالت: یک قوطی کوکاکولا را داخل کاسه توالت بریزید و یک ساعت صبر کنید، سپس با آب پر فشاربشویید. اسید سیتریک موجود در کوکاکولا لکه‌ها را از سطوح چینی می‌زداید.
•   برای شل کردن پیچ و مهره‌های زنگ زده: تکه‌ای پارچه را که در کوکاکولا خیس شده است برای چند دقیقه بر روی پیچ و مهره قرار دهید.
•   برای پختن گوشت ران آبدار: یک قوطی کوکاکولا را داخل ماهی‌تابه خالی کنید، گوشت را لای کاغذ آلومینیوم بپیچید; و داخل ماهی‌تابه بپزید. سی دقیقه قبل از اتمام پخت، کاغذ آلومینیوم را باز کنید، و آب گوشت را با کوکاکولای داخل ماهی‌تابه مخلوط کنید تا سس قهوه‌ای رنگ عالی‌ای به دست آید.
•   برای پاک کردن چربی از لباسها: یک قوطی کوکاکولا را داخل ماشین‌لباسشویی پر از لباسهای چرب خالی کنید، پودر لباسشویی اضافه کنید و ماشین را روی دور عادی روشن کنید. کوکاکولا به تمیز شدن لکه‌های چربی کمک می‌کند.
•   کوکاکولا همچنین بخار آب را از روی شیشه جلوی اتومبیل تمیز می‌کند. (در مناطق سرد و مرطوب،گاهی اوقات شیشه جلوی اتومبیل از بیرون بخار می‌کند که با برف‌پاک‌کن پاک نمی‌شود. )
و جهت اطلاع شما:
•   ماده موثر کوکاکولا اسید فسفریک با PH برابر2.8 است. اسید فسفریک ناخن را در مدت حدود ۴ روز حل می‌کند. همچنین کلسیم را از استخوانها می‌زداید و عامل اصلی افزایش روز‌آفزون پوکی استخوان است.
•   برای حمل محلول کوکاکولا (محلول غلیظ شده)، کامیونهای حامل باید از علامتهای ویژه "مواد خطرناک" که برای حمل مواد به‌شدت خوردنده در نظر گرفته شده است استفاده کنند.
•   توزیع‌کنندگان کوکاکولا بیش از ۲۰ سال است که از کوکاکولا برای تمیز کردن موتور کامیونهای خود استفاده می‌کنند.
 
و
یک سوال، یک لیوان آب میل دارید یا کوکاکولا؟
« نمایش همه نظرات »
« نمایش همه صفحات »

alireza alireza     شنبه, ‏1387/10/07 ‏12:04:25

بهروزجان سلام
اگر اشکلالی نداره، جواب سوال شما را با سوال پاسخ می دهم:
به نظر شما قبل از اختراع نوشابه های گازدار، انسانها جهت مصرف و هضم غذاهای چرب و گوشتی چه کار می کرده اند؟ آیا آنها قبل از آن، تنها از اشکنه، بلغور و نان و ماست استفاده می نموده اند؟
مسلماً شما اطلاع دارید که یکی ازاثرات منفی زندگی مدرن، برهم زدن زندگی انسان در بسیاری از ابعاد است که این مورد حتی در غذاها و نوشیدنی های مصرفی انسان نیز نمایان است. نوشابه های گازدار دارای عوارض متعددی نظیر کاهش کلیسم بدن، اثر سوء بر روی دندانها، بر هم زدن ترشحات معده و بالا بردن ریسک ابتلا به دیابت و ... می باشند. موردی را که به آن اشاره نموده اید مربوطه بر هم زدن بالانس ترشحات معده است. اینگونه نوشیدنی ها عملاً با برهم زدن میزان ترشحات معده سبب اختلال درترشحات و در نهایت اختلال در هضم مواد غذایی شده و رفته رفته سیستم گوارشی تنها در حضور نوشابه های فوق عمل هضم کامل غذا را انجام می دهد. بطورئیکه ما فکر می کنیم چلو کباب سلطانی، تنها باید با اینگونه نوشیدنی ها میل شود و در غیر این صورت سبب سوء هاضمه می گردد و اجداد ما چلو کباب سلطانی به همراه دوغ را با زحمت بسیار تناول می نموده اند.
alireza alireza     چهارشنبه, ‏1387/10/11 ‏11:18:11

سلام
بهروزجان مطمئناً رد نمی کنم.
یکی از اصول علم تغذیه می گوید که هر ماده غذایی ( حتی اگر بدن به آن نیاز فراوان داشته باشد ) چنانچه بیش از حد مصرف شود برای بدن مضر خواهد بود. البته اگر قرار باشد کسی در طول عمر فقط چندبار از نوشابه های گازدار ، آن هم با شرایطی که در بالا فرمودید مصرف کند نه تنها ضرری ندارد، حتی در برخی موارد کمبود قند بدن را مرتفع خواهد کرد.
راستی یادم رفته بود که به شما عرض کنم حالا که شما اینقدر از وجود نیترات در آب ناراحت هستید توصیه می کنم مراقب محصولاتی شبیه سوسیس، کالباس و ...  که درغذاهایی همانند پیتزا و ... وجود دارد باشید . چراکه جهت ماندگاری بیشتر اینگونه محصولات، در آنها از ترکیبات نیتراته استفاده می کنند که طبق توصیه های وزارت بهداشت باید ترکیبات نگه دارنده به مقدار کم به محصولات اضافه شود. ولی متاسفانه در برخی کارخانجات جهت افزایش زمان ماندگاری محصولات خود و ...، ترکیبات نگه دارنده را بیش از حد مجاز (گاهی اوقات با بیل) به  محصولات اضافه می کنند و عملاً مقدار ترکیبات نگه دارنده موجود در محصولات افزایش می یابد.
طبق اطلاعاتی که بنده کسب کرده ام با توجه به اینکه  نیترات و نیتریت جز مواد سرطان‌زا می باشند برخی کشورها، حدمجاز مواد نگهدارنده فوق را ( نیتریت و نیترات)کاهش داده اند و طبق بررسیهای صورت گرفته کودکانی که در ماه بیش از 10 ساندویچ کالباس مصرف می‌کنند 9 برابر بیشتر در معرض خطر سرطان خون قرار دارند و این ترکیبات مسوول 67 درصد سرطان‌های پانکراس معرفی شده اند.
 توصیه شده است که با توجه به موارد فوق در مصرف سوسیس و کالباس زیاده‌روی نکنیم و  بهتر است مصرف سوسیس و کالباس را حداکثر به 2 هفته یک‌بار محدود کنیم و در زمان خرید به پروانه ساخت محصول، مهر استاندارد و ... دقت کنیم .

ولی با تمام صحبتهای بالا باید بگم متاسفانه خودم نیز جز طرفداران یپتزا هستم و سعی می کنم پیتزاهای بدون سوسیس و کالباس را مصرف کنم.
alireza alireza     یکشنبه, ‏1387/10/15 ‏20:23:32

سلام
خوشبختانه با مصرف کم نوشابه های گازدار( سالی یکبار) مشکل حل شد ولی متاسفانه همانطور که فرمودید اکثراً افراد بخصوص جوانترها کمتر به غذاها و نوشابه های سنتی علاقه نشان می دهند و بیشتر به غذاها و نوشابه های جدید
و fast foodعلاقه نشان می دهند و دلیل این علاقه هم مربوط به موضوع سرعت (زمان) و همچنین مد بودن آن، به تبعیت از کشورهای توسعه یافته است.
جالب اینه که مدتی است در اروپا جنبش  slow food  در مقابل fast food  (با هدف حمایت از آهستگی در دنیای سرعت وعجله ) شکل گرفته است . اعتقاد پیروان این جنبش (که تعداد آنها هر روز بیشتر می شود) اینه که می بایست به سنت‌ها، تربیت ذائقه و حمایت از گونه‌های زیستی روی آورده شود تا نه تنها از غذاها و نوشیدنی هایی که می‌خوریم لذت ببریم بلکه در سایه آن کیفیت زندگی خودمان هم ارتقا پیدا دهیم.
با توجه به اینکه متاسفانه کشور ما در اینگونه موارد دنبال رو کشورهای توسعه یافته است، فکر می کنم ما نیز در آینده ایی نزدیک به همان اشکنه، کباب و ... رو آوریم!!!( البته بدون نوشابه های گازدار)
alireza alireza     سه شنبه, ‏1387/10/17 ‏19:12:33

سلام
با توجه به اینکه موضوع مربوط به نوشیدنیهاست فکر می کنم برای باز کردن بحث یک نگاه به جدول زیر (که جدول مقایسه ایی یک لیتر نوشابه ، دوغ و شیر) کافی باشه. همانطور که در جدول پایین نشان می دهد نوشابه های گازدار فاقد بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و علاوه بر آن باید اضافه کنم :
اسید فسفریک موجود در نوشابه های گازدار موجب کاهش جذب کلسیم در بدن  و در نتیجه بروز پوکی استخوان می شود.
کافئین موجود در نوشابه های گازدار باعث بروز اضطراب، افزایش فشار خون می شود.
شکر و اسید ان باعث پوسیدگی دندانها می شود.
فسفات آن سبب بالا بردن احتمال بروز سنگ کلیه می شود.
گلوکز و انرژی بالای موجود درآن سبب چاقی می شود .
و ...
در حالیکه در دوغ:
به دلیل وجود کلسیم و ویتامین، احتمال پوسیدگی دندانها کاهش می یابد .
وجود باکتریهای مفید آن درعملکرد و حفظ سلامت گوارش موثراست.
مصرف آن یک چهارم نیاز روزانه بدن به کلسیم را تامین میکند.
و ...
یعنی دوغ دقیقاً برعکس نوشابه های گازدار، از بروز پوکی استخوانها جلوگیری می کند.

البته باید عرض کنم بهتراست که دوغ بدون گاز و کم نمک باشد چونکه دوغ پر نمک، احتمال ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی، عروقی و نیز فشار خون را افزایش میدهد.

شیر دوغ نوشابه
33 17 0 پروتئین
33 10 0 چربی
1.2 0.6 0 کلسیم
0.95 0.47 0 فسفر
0.2-2 0.06-0.6 0 ویتامین A
0.4 0.02 0 ویتامین B1
0.39 0.8 0 ویتامین B2
0.002 Less 0 ویتامین D
47 25 104 قند
878 945 894 آب
ندارد ندارد دارد مواد نگهدارنده
630 260 403 انرژی
alireza alireza     سه شنبه, ‏1387/10/17 ‏19:55:01

ببخشید جدول بعد از ارسال بهم ریخته شد امیدوارم که این بار به صورت متنی درست ارسال بشه:

میزان پروتئین در نوشابه ، دوغ  و شیر به ترتیب برابر  0 ، 17 و33
میزان چربی در نوشابه ، دوغ  و شیر به ترتیب برابر  0 ، 10 و33
میزان کلسیم در نوشابه ، دوغ  و شیر به ترتیب برابر  0 ، 0.6 و1.2
میزان فسفر در نوشابه ، دوغ  و شیر به ترتیب برابر  0 ، 0.47 و0.95
میزان ویتامین  آ  در نوشابه ، دوغ  و شیر به ترتیب برابر  0 ، 0.06-0.6 و0.2-2
میزان ویتامین ب1 در نوشابه ، دوغ  و شیر به ترتیب برابر  0 ، 0.02  و0.4
میزان ویتامین ب2 در نوشابه ، دوغ  و شیر به ترتیب برابر  0 ، 0.8  و0.39
میزان ویتامین  د  در نوشابه ، دوغ  و شیر به ترتیب برابر  0 ، خیلی کم و0.002  
میزان قند در نوشابه ، دوغ  و شیر به ترتیب برابر  104 ، 25 و47
میزان آب در نوشابه ، دوغ  و شیر به ترتیب برابر  894 ، 945 و878
میزان انرژی موجود در نوشابه ، دوغ  و شیر به ترتیب برابر  403 ، 260 و630
دوغ  و شیرفاقد مواد نگهدارنده و نوشابه دارای مواد نگهدارنده است
alireza alireza     چهارشنبه, ‏1387/10/18 ‏22:28:57

سلام
خوشبختانه ظاهراً بحث این اتاق در مورد نوشابه های گازدار به اتمام رسیده است.
ولی در مورد سوسیس و کالباس، اطلاعاتی را که در مورد بهداشت مواد غذایی و اینگونه مواد دارم خدمتان عرض می نمایم:
- در تهیه سوسیس و محصولات مشابه از نیترات به عنوان نگهدارنده و ایجاد رنگ صورتی و قرمز و همچنین جهت جلوگیری از رشد باکتری‌های خطرناکی مانند کلستریدیوم بوتولینوم استفاده می‌شود که باعث بروز جهشهای ژنتیکی سرطانزا، سرطان روده بزرگ، بیماری حاد ریوی، سرطان‎ پانکراس‎ یـا لوزالمعده می‌شود. (البته باید اضافه کنم که مساله نیترات و نیتریت یکی از جنجال برانگیزترین موضوعات بین تولیدکنندگان سوسیس و کالباس و متخصصان بهداشت و تغذیه است و تاکنون جایگزین مناسبی به جای نیتریت معرفی نشده است.)
- افزودنی های سوسیس معروف به ‪ E128‬(یا 2G‬) میتواند در بدن تولید انیلین و در نهایت سبب سرطان زایی شود.
- این فرآورده‌ها جزء پروتئینی دست دوم هستند یعنی دیرهضم  و جذب پروتئین از آنها کم است.
- میزان بالای نمک در این محصول در ایجاد پرفشاری خون و همراه با بالا بودن فسفات باعث به هم خوردن تعادل کلسیم و فسفر شده و در جذب کلسیم تداخل ایجاد می‌کند و در نهایت باعث پوکی استخوان می‌شود.
- عمده گوشت موجود در سوسیس و کالباس عبارتست از : گوشت ماده گاوهای پیر، گوشت سر گاو، احشا شامل کبد، کلیه شش و گوشت‌‌های خردشده و... (گفتنی است سوسیس و کالباس‌هائی که درارای کیفیت بالاتری می باشند و 90% آن  را گوشت تشکیل می دهد، درصد مواد حجم دهنده آن کمتر و در ساخت آن از زعفران، خلال پسته، گوشتهای تزئینی و ... استفاده می‌شود.)
البته لازم به یاد اوری که مصرف اندک سوسیس و کالباس مضر نیست، سرانه مصرف سوسیس و کالباس در ایران نسبت به سایر کشورها پایین می باشد (در اروپا ۶۴ و در ایران ۴ کیلوگرم در سال برای هرنفر است)، اما به دلیل جوان بودن جمعیت کشور و افزایش اشتغال زنان و همچنین سرعت و سهولت در تهیه این فرآورده‌ها و ... مصرف آنها در سبد غذایی ما رو به افزایش است.

در پایان توصیه می شود که  مادران غافل از مضرات مواد فوق، کیف مدرسه بچه‌ها را با ساندویچ سوسیس و کالباس پر نکنند. (بهترین میان وعده برای مدرسه بچه‌ها همان لقمه نان و پنیر و گردو یا کوکو و کتلت است.ذائقه کودکانتان را به سوسیس و کالباس عادت ندهید.)
در مصرف سوسیس و کالباس زیاده‌روی نکنید. بهتر است مصرف سوسیس و کالباس را حداکثر به 2 هفته یک‌بار محدود کنیم.
در زمان خرید به پروانه ساخت محصول و نیز مهر استاندارد و علائم فساد آن دقت کنیم ( فساد سوسیس و کالباس عمدتاً شامل ترش شدن یا سبز شدن می‌باشد.)
جهت کاهش خطرات نیتریتها از منابع ویتامین C به همراه آن استفاده شود.

در هنگام خرید جهت تهیه سوسیس و کالباس مرغوب به موارد ذیل توجه فرمایید:
-باید دارای پوست براق باشند.
-دارای بسته بندی مناسب و بدون حباب هوا باشند.
-سوسیس و کالباس دارای لکه های تیره و سبز رنگ نباشند.
-هر قدر درصد گوشت در فرآورده بیشتر باشد، مرغوبیت آن نیز بالاتر خواهد بود.
-پس از پخته شدن کاهش حجم ندهند. هر قدر کیفیت گوشت بکاررفته پایین تر باشد، میزان چروکیدگی و افت حجمی سوسیس و کالباس نیز پس از پخت بیشتر خواهد بود.
- در آنها از خرده های نان،آرد و چربی بیش از اندازه استفاده نشده باشد.
- فاقدخرده نان، پودرسیب زمینی و برنج باشند.
« نمایش همه نظرات »
« نمایش همه صفحات »

املاک A4A: طراحی سئو